Bestelling & Levering

Bestelling en levering

AR-ELECTRONICS™ hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Bovendien willen we onze producten leveren tegen een zo laag mogelijke prijs.

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 1-2 werkdagen. Leveringen naar België kunnen 2-3 dagen langer duren.

Hoe wordt mijn bestelling naar mij verzonden?

Al onze artikelen worden verzonden via een van onze verzendpartners, met tracking nummer.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Wij zullen uw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwerken. Zodra uw bestelling is verzonden, kan het 2-5 werkdagen duren voordat uw bestelling aankomt, afhankelijk van je woonland. De meeste bestellingen komen echter binnen 1 weken aan.  

Ons retourbeleid?

We bieden een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen 14 dagen na levering van de artikelen contact met ons op of via info@ar-electronics.nl Wij zullen u begeleiden bij het retourneren van uw bestelling aan ons voor een terugbetaling.  

Er is een probleem met mijn bestelling. Wat zal ik doen?

Heeft u een bestelling geplaatst voor meerdere producten? Het kan zijn dat het in delen wordt geleverd. Bijvoorbeeld omdat er een product niet op voorraad is of omdat het door verschillende vervoerders wordt geleverd. De kans is groot dat het missende product alsnog wordt geleverd. Heeft u maar één Track & Trace code gekregen of wacht u al een tijd op het missende product? Neem dan contact met ons op.

U kunt contact met ons opnemen via FacebookInstagram of ons contactformulier.