Wettelijke kennisgeving

Door in te stemmen met de SMS-marketing van [ar-electronics] in de kassa en een aankoop te initialiseren of u in te schrijven via onze inschrijving hulpmiddelen, stemt u in met het ontvangen van terugkerende sms-berichten (voor uw bestelling, inclusief herinneringen bij het verlaten van de kassa), sms-marketingaanbiedingen en transactionele teksten, inclusief verzoeken om beoordelingen van ons, zelfs als uw mobiele nummer geregistreerd staat op een staats- of federale bel-me-niet-lijst. De berichtfrequentie varieert. Toestemming is geen voorwaarde voor aankoop.

Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van tekst marketing berichten en meldingen, antwoord dan met STOP op elk mobiel bericht van ons of gebruik de afmeldlink die wij u in een van onze berichten hebben verstrekt. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat alternatieve methoden om u af te melden, zoals het gebruik van alternatieve woorden of verzoeken, niet worden beschouwd als een redelijke manier om u af te melden. Wij brengen geen kosten in rekening voor de dienst, maar u bent verantwoordelijk voor alle kosten en vergoedingen in verband met tekstberichten die door uw draadloze provider worden opgelegd. Berichten- en gegevenstarieven kunnen van toepassing zijn.

Voor vragen kunt u HELP sms'en naar het nummer waarvan u de berichten hebt ontvangen. U kunt ook contact met ons opnemen op [https://ar-elecrtonics.nl/pages/contact] voor meer informatie.

Wij hebben te allen tijde het recht om een telefoonnummer of shortcode die wij gebruiken voor de service te wijzigen. U zult bij dergelijke gelegenheden op de hoogte worden gebracht. U gaat ermee akkoord dat berichten die u naar een door ons gewijzigd telefoonnummer of verkorte code stuurt, inclusief STOP- of HELP-verzoeken, mogelijk niet worden ontvangen en dat wij niet aansprakelijk zijn voor het honoreren van verzoeken in dergelijke berichten.

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, gaat u ermee akkoord dat wij niet aansprakelijk zijn voor een mislukte, vertraagde of onjuiste aflevering van via de dienst verzonden informatie, eventuele fouten in dergelijke informatie en/of enige actie die u al dan niet onderneemt op basis van de informatie of de dienst.

Uw recht op privacy is belangrijk voor ons. U kunt ons Privacy beleid [https://ar-electronics.nl/pages/privacybeleid ] raadplegen om te bepalen hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken.